Skip to the content

Βρες το άλλο σου μισό απλά, εύκολα και γρήγορα….

Βρες το άλλο σου μισό απλά, εύκολα και γρήγορα….

Πες αντίο στη μοναξιά καλωσορίζοντας στη ζωή σου τη μεγάλη αγάπη που αξίζεις! Ακολούθησε τις χρήσιμες προτάσεις που μας έδωσε η κ. Ευρυπία Λαμπάκη, υπεύθυνη γραφείου συνοικεσιών ....

Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη,  τα προβλήματα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια της καθημερινότητας , έχουν κάνει κυρίαρχη τη μοναξιά και την εσωστρέφεια! Στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει η  καχυποψία, ο φόβος  και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτά τα συναισθήματα είναι αρκετά για να κάνουν το άτομο να κλείνεται στον εαυτό του! Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος, ο κοινωνικός κύκλος  αλλά και οι ευκαιρίες για κοινωνικές γνωριμίες περιορίζονται και για αυτό το λόγο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, η αναζήτηση και η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου!

Κάθε άνθρωπος όμως,  έχει ανάγκη από την συντροφικότητα, τον έρωτα,  την αγάπη και την ευτυχία στο πλευρό ενός συντρόφου που θα του «ξυπνήσει» τα πιο όμορφα συναισθήματα και θα φέρει στη ζωή του την πλήρη ολοκλήρωση! Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, να μας έχει απομακρύνει από τις αξίες και τις παραδόσεις, όμως η οικογένεια ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη αξία!

Αν λοιπόν βιώνεις και εσύ αυτό τον καιρό την δύσκολη περίοδο της μοναχικότητας και έχεις κουραστεί από ανώφελες γνωριμίες, που δεν οδηγούν πουθενά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή, να αναλάβεις δράση! Η λύση δεν είναι να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένεις τη στιγμή που θα ανοίξει η τύχη σου, γιατί πολύ απλά η γνωριμία δεν θα έρθει από μόνη της να σου χτυπήσει ξαφνικά μία μέρα την πόρτα … Η λύση είναι να αναζητήσεις νέους τρόπους  που θα σε φέρουν πιο κοντά στο κατάλληλο άτομο, με το οποίο θα δημιουργήσεις  μία όμορφη σχέση που θα έχει την προοπτική για μία μόνιμη δέσμευση. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου, το πρότυπο του ανθρώπου που αναζητάς. Κατάγραψε λοιπόν σε ένα χαρτί όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που επιθυμείς να έχει ο ιδανικός για σένα σύντροφος -για παράδειγμα την ηλικία, τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του μελλοντικού σου συντρόφου-!  Στη συνέχεια,  κατάγραψε όλα τα στοιχεία που θεωρείς εσύ σημαντικά σε μία σχέση, με λίγα λόγια περιέγραψε τον τύπο σχέσης που αναζητάς – για παράδειγμα αναζητάς  μία σχέση με καλή επικοινωνία, που να νιώθεις ασφάλεια ή θέλεις  να κάνεις οικογένεια-! Εφόσον λοιπόν προσδιορίσεις τον τύπο του ανθρώπου και της σχέσης που αναζητάς, το αμέσως επόμενο στάδιο, είναι να σκεφτείς τα πιθανά μέρη και τους τρόπους  με τους οποίους  θα μπορούσες να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς!  Αν δεν έχεις αρκετούς φίλους και γνωστούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο, ή πολύ απλά περνάς μία περίοδο που δεν βγαίνεις έξω συχνά και η κοινωνική σου ζωή είναι περιορισμένη, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω … Δείξε εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που ειδικεύεται στην εύρεση γνωριμιών και που διαθέτει την εμπειρία και την γνώση που θα σε βοηθήσουν να πεις αντίο στη μοναξιά, κάνοντας μία νέα γνωριμία, ακριβώς σαν αυτή που πραγματικά επιθυμείς! Άφησε τα ταμπού στην άκρη και κάνε την επίσκεψη σου σε ένα γραφείο συνοικεσίων – γνωριμιών, που πραγματικά μπορεί να σε φέρει κοντά στον αληθινό έρωτα που σου αξίζει!  Αν διστάζεις, ντρέπεσαι ή αμφιβάλεις ότι μπορείς να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων, αρκεί να σκεφτείς τα εξής:

  • Γύρω μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν και αναζητούν ακριβώς ότι εσύ… δεν είναι ντροπή λοιπόν να αναζητήσεις μία γνωριμία με έναν τρόπο διαφορετικό από ότι συνήθως!
  • Χιλιάδες γυναίκες και άνδρες έχουν βρει το άλλο τους μισό μέσω γραφείου ευρέσεως γνωριμιών και έχουν κάνει το όνειρο  τους πραγματικότητα!
  • Η εχεμύθεια και η διακριτικότητα, είναι δύο σημαντικές έννοιες που είναι απαραίτητες για να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία … Μόνο σε ένα γραφείο συνοικεσίων – γνωριμιών, μπορείς πραγματικά να έχεις μία σοβαρή αντιμετώπιση στο θέμα σου!
  • Σαν μέλος ενός γραφείου γνωριμιών, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με νέους, αξιόλογους ανθρώπους, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, δεν θα νιώθεις πλέον μοναξιά και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ζήσεις έναν νέο έρωτα!

Δώσε λοιπόν μία ακόμα ευκαιρία στον εαυτό σου και θυμήσου πως αξίζεις να ζήσεις την αληθινή αγάπη, για αυτό μην είσαι στην αναμονή … ανέλαβε δράση και κάνε τη γνωριμία της ζωής σου!

(1 Αξιολογήσεις)